Vappu!

vappu’Ilma tuntuu kirpakalta, pohjatuuli puhaltaa. Sima oottaa kylmissään, serpentiinit laatikossa, ilmapallot pomppii. Vapun tunnelma on parhaimmillaan.

Vappuvieraat lähti juuri matkaan. Kohta täyttyy talo iloisesta naurusta ja hauskanpidosta. Sauna lämpiää. Sitten juhlitaan, kevättä. Odotamme, jos vaikka taivaalta tulisi sitä valkeaa, jota niin vähän on viime kuukausina täällä etelässä näkynyt. Se juhlistaisi somasti vihertyvää nurmikkoa. Vappuviuhkani on tänä vuonna kovin pieni, mutta väri sillä on hyvä, suorastaan aatteen väri. Vappua juhliessa voisi miettiä, mikä se oikeastaan, siis tuo minun viuhkani, onkaan. Arvatkaapa! Kaikesta huolimatta

OIKEIN RAILAKASTA VAPPUA LUKIJOILLE!’

 

5 thoughts on “Vappu!

  1. Pakkasta pukkaa yöksi, veden lämpö +8, kävin saunan päälle pari kertaa. Laulurastas lurittelee ja kahdelleen ollaan mökillä. Ilma tyyntyy ja rauhoittuu, mustarastas vakoilee jyvämahdollisuutta ruokintapaikalla. Nuohooja kävi öilen ja nyt Nunnauuni työntää yöksi lämpöä. Hauskaa vappua! En tunnista tuota vappuviuhkaa.

    • Eipä ole! Täällä etelämpänä pähkinäpensas heiluttelee viuhkoja, eli emokukkiaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aluksi hieman matikkaa! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.