Jälleen kerran …

uusivuosi

Kuinka mittaat mielessäsi aikaa? Onko se jana, spiraali, ympyrä vai mikä? Jokaisella meillä on oma tapamme ja se on oikea. Omaa vänkkyrääni en osaa edes kunnolla kuvata, kuinka se lähtee alhaalta ja kaartuu kohti kevättä vasemmalle koukaten sitten kesän myötä kohti kuva-alan oikeaa reunaa kiertyen sitten syksyn myötä alas jouluun ja taas uudelleen – jälleen kerran … Minkähänlaista luonteenlaatua tämäkin osoittaa, toivottavasti kukaan ei tee liian tiukkaa analyysiä.

Kaikista mutkista huolimatta vuoden alku on aina uuden alku – sekin jälleen kerran … Mitä toivon, mitä saan, mihin tyydyn, mihin kurkotan, mitä voin antaa? Kysymyksiä, joihin voi palata sitten, kun on sen aika. Varmaan kohta on syytä palata viime vuoden asioihin vielä kerran, muistella, ottaa opikseen, löytää uutta, säilöä vanhaa – jälleen kerran … Kaikesta tästä huolimatta ja siitä syystä toivotan jokaiselle lukijalle

Riemukasta Uutta Vuotta!

uusivuosi2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aluksi hieman matikkaa! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.