Jouluntoivotus!

Joulukoriste2

’Kun maas ei oo hakea ja järvetkin tuskin jäässä, voiko juhlan tuntua tulla? Onneksi laulussa on jatko: –  ja hyvä lämmin hellä, on mieli jokaisen. Tätä laulua olen hyräillyt useasti kesken juhlavalmistelujen. Joulu on kuitenkin yksi vuoden kohokohdista. Silloin pimeys kääntyy valoon, kesä lähenee, saamme hiljentyä työn keskellä. Kun jouluviraat saapuvat, on vähät väliä sillä, miltä ulkona näyttää. Mielen täyttää silloin lämpö ja rauha. Moni vanha asia nousee mieleen vuosien takaa: oman lapsuuden joulujuhla, kuusenhakumatka, joululahjan odotus, joulupäivän unettava raukeus aikaisen kirkossakäynnin jälkeen. Perinteet siirtyvät kauttamme ja uudet syntyvät. Joulu ja sen sanoma on kuitenkin aina sama.’

Rauhaisaa Joulua ja valoisaa Uutta Vuotta kaikille lukijoille!

2 thoughts on “Jouluntoivotus!

  1. Sammalenvihreää joulua sinnekin! Mietin jossakin vaiheessa, josko olisin tavalla tai toisella lähettänyt joulukortinkin, mutta jäi mokoma ajatus matkan varrelle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aluksi hieman matikkaa! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.