Flooranpäivää

kiurunkannus

’Kukanpäivän kunniaksi kimppu kukkia.Todellisuudessa tuossa on kyllä yksi kukinto, mutta minkä kukan. Pistin sen tähän oikeastaan sen vuoksi, että se on viimeisin tämän kevään kukkakuvaukseni. Ihan hauska, muurahaisineen. Kaunista kukanpäivää kaikille!’

2 thoughts on “Flooranpäivää

  1. Ihan kuin kiurun kannus. Ei ollenkaan hento vaan hyvin pysty – oikeastaan pystympi kuin pysty – suorastaan jalo. Taitaa olla kukkapenkistä tai sitten sieltä karannut.

  2. Jalokiurunkannus saattaa tulevaisuudessa olla yleisempikin kevätkasvi, jos ilmasto muuttuu lämpimämmäksi. Nyt sen tapaa lähinnä kukkapenkistä, mutta myös koristejäänteenä autiotalojen pihapiiristä. Tällöin se voi levitä jonkin verran myös lähialueille, lähinnä pihakarkulaisena. Kuva on juuri tällaisesta kasvustosta. Hyvin osasit jäljittää kasvin.
    Päivitin samalla kasvisivustosta puuttuvat kuvat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aluksi hieman matikkaa! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.