Uusi sivu

varjo’Pari viikkoa sitten kehoitin etsimään talventörröttäjiä lumipenkoista. Tein niin myös itse ja niitähän alkoi löytyä. Kokosin pääsiäisen kunniaksi kokonaisen sivun kuvia näistä kasvien talvimuodoista. Sivu löytyy kasvistostani tämän linkin kautta. Kuvissa ei ole kasvien nimiä, joten niitä voi arvailla kaikessa rauhassa. Klikkaamalla sitten kuvaa pääsee kasvin omalle sivulle, josta löytyy kasvin nimi.

Kaikki lajit eivät ole helppoja, varsinkin heinät ovat joskus ihan mahdottomia määrittää lajilleen, mutta joukkoon kyllä mahtuu aivan tavallisiakin lajeja. Kuvat ovat lähes siluetteja syystä, että valkoinen hanki imee usein lähes kaikki muut värit paitsi mustan. Tällaisinahan me ne usein itsekin näemme. Lisäksi kuvat on otettu käsivaralta samalla, kun koira on kiskonut toiseen suuntaan. Niinpä laadultaan kuvat eivät ole kovin hyviä. Toivottavasti niistä edes jostakin saa selvän.’

Rauhallista pääsiäisen aikaa lukijoille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aluksi hieman matikkaa! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.